Marketing- & communicatieadviseur

Svea Reekers

Svea Reekers

Als één van de eigenaren van Wefabric en als marketing- & communicatieadviseur ben ik van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bezig met het prachtige communicatievak. Tomeloze enthousiasme en een dosis humor zijn hier een essentieel onderdeel van. Het realiseren van een compleet marketingcommunicatie traject: ik doe het graag voor je!

Een succesvol marketingcommunicatietraject begint met een strategische basis, zit boordevol creativiteit en is continu in ontwikkeling.

Personalia

De marketing- en communicatiewereld verandert continu. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te zijn van deze ontwikkelingen. Of het nu gaat om techniek of marketing. Het vertalen naar een praktische inzet voor de MKB-sector is waar ik me dan ook het grootste deel van mijn tijd mee bezighoudt.

Om ook de nieuwe generatie communicatieprofessionals klaar te stomen voor ons vak, ben ik naast mijn werkzaamheden bij Wefabric ook werkzaam als docent aan NHL Stenden. Bij de opleidingen HBO Communicatie en Ad Content Creator verbind ik het bedrijfsleven met het onderwijs.

Specialisatie

Profiel

Opleidingen
HBO Communicatie

Interesses
Snowboarden, lezen en paardrijden

Ook leuk
Samen met een collega-ondernemer organiseer ik jaarlijks NXT: hét evenement voor MKB-ondernemers in Friesland.

Tijdens de coronacrisis realiseerden Leo, Jelmer & ik Frieslandbezorgt.nl. Een platform waarop horeca-ondernemers & winkeliers hun producten kunnen verkopen.

Volg mij

Uitgelichte projecten van Svea Reekers

Blogartikelen van Svea Reekers

Marketing

Conversie verhogen? Personaliseren maar!

Algemeen

Wefabric sponsort dames hoofdklasse partuur