UITNODIGING: NXT event 2023

1 minuut leestijd

Toe aan nieuwe inspiratie, tips & tricks? Kom naar NXT: hét evenement voor MKB-ondernemers in Friesland! Via deze wijze willen we jou van harte uitnodigen.

We presenteren je met trots onze line-up aan sprekers.

Eén voor één ervaren en bevlogen ondernemers. Dagvoorzitter Bram van Dijk (techjournalist, bekend van Bright) neemt ons mee in de wereld van ondernemen. Annemarie van Gaal, ondernemer in
hart & nieren, vertelt vol passie over hoe je dingen anders kunt zien én doen. Het interactieve duo Arthur & Patrick van De Vrije Denkers laat je vervolgens ervaren hoe je snel je dingen kunt gaan doen met hun workshop ‘Doen is de beste manier van denken’. Iemand die écht anders durft te doen, is Welmoed Deinum van De Graasboerderij: boerin & regelmatig bij Humberto Tan aan tafel te vinden, maar op 9 maart bij ons op het podium om haar verhaal met ons te delen. Check hier alle informatie over het programma & de sprekers.

Bijpraten met collega-ondernemers en waardevolle connecties leggen. Dat is het doel van NXT. Laat jij je inspireren? Koop hier je ticket!

Download hier de uitnodiging


    Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat we je maximaal 1x per maand marketingmails sturen. Alles in overeenstemming met onze privacyverklaring. Je kunt je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.