Wefabric social reporter op Agrarische Schouw

Het begint bíjna een traditie te worden: de content creators van Wefabric op de Agrarische Schouw. Je kunt ze op donderdag 22 september spotten in de social reporter outfits; interviewend, schrijvend en rennend met hun smartphone in de hand van stand naar stand. 

Zo werkt het

Voorafgaand aan de evenementendatum realiseren we social media content, Facebook & Instagram advertentie campagnes en organiseren we diverse winacties. Winnaars ontmoeten we vervolgens op de stands van de gekoppelde bedrijven om hun prijs officieel uit te laten reiken. Standhouders, sponsoren en bezoekers worden geïnterviewd, wat direct live te volgen is op de diverse social media kanalen. Een mooie mix van online sfeer proeven & inhoudelijke context. Doel? Jonge boeren betrokken houden, twijfelende thuisblijvers overhalen om het evenement tóch te bezoeken en thuisblijvers op de hoogte houden van het evenement.

Over de Agrarische Schouw

De Agrarische Schouw vindt jaarlijks op de vierde donderdag van september plaats in het Friese Joure. Het is een toonaangevende agrarische vakbeurs, georganiseerd in de open lucht in en rond het sfeervolle park Heremastate. Van netwerken tot talloze agrarische innovaties: je vindt het op de Schouw.

Ook social reporters op jouw event?

Neem contact op