Communicatie

Goede communicatie is de basis van een vliegende start van jouw bedrijf. Van krachtige branding tot effectieve marketingstrategie.

Strategiesessie

Een vliegende start van het inzetten van marketing? Ga dan voor de Wefabric strategiesessies. Wie ben je als organisatie? Wat zijn je sterke punten? En hoe onderscheid je je van de concurrentie? We brengen samen met jou de gehele klantreis in kaart en zorgen daarmee voor een doeltreffende inzet van je uitvoerende marketingwerkzaamheden. Dit door de output van de sessies te vertalen naar een heldere marketingcommunicatieplanning, blogplanning en contentkalender.

Offline, doen we ook gewoon.

Of je nu kiest voor 100% digitaal, of… niet. Wij helpen je ook met je offline communicatie. Denk daarbij aan:

  • Drukwerk; flyers, folders, magazines, visitekaartjes. We realiseren de vormgeving én de regelen de productie.
  • PR: lokaal, regionaal of landelijk in de pers verschijnen? Wij schrijven en verspreiden je persberichten. Of het nu gaat om vakmedia of kranten.
  • Events: Moniek weet álles over events (test haar maar eens uit anders). Wil je een écht fantastisch bedrijfsevent organiseren? Dan huur je haar dus in als projectmanager.

Neem contact op

ons werk

Wat we niet goed kunnen 😉

Doen jullie dan álles op het gebied van web & marketing? Nee, zeer zeker niet. Onze expertise ligt in het strategisch uitvoeren van jouw marketingactiviteiten. Slimme dingen doen voor jouw bedrijf, dat kunnen we goed. Waar we minder goed in zijn? Daarvoor kun je ook bij ons terecht, maar dan verwijzen we je graag door naar onze samenwerkingspartners. Denk hierbij aan:

  • Bedrijfsstrategie
  • Kleding bedrukken
  • Commercials
Contact - Wefabric, gezonde jij, gezond bedrijf

Aan de slag met marketing?

Contact opnemen