E-mailmarketing

Overtuig jouw klant met doelgerichte e-mailcampagnes

E-mailmarketing op maat

Eenvoudig en zeer doelgericht de juiste potentiële klanten benaderen? Dat doe je met e-mailmarketing! E-mail is nog steeds één van de meest effectieve marketingmiddelen en eenvoudig in te zetten voor jouw organisatie!

MailChimp

Wefabric verzendt effectieve e-mailcampagnes met de online tool MailChimp. We ontwikkelen templates die werken voor mobiel, tablet en desktop én voor iedere mailclient. Door een op maat gemaakt template zijn we samen in staat jouw (potentiële) doelgroep effectief te bereiken. Met prikkelende teksten en een krachtig design zorgen we ervoor dat jouw product, dienst, nieuwsbericht of blogartikel in het oog springt bij jouw doelgroep! Klaar om er met behulp van e-mailmarketing tussenuit te springen? Kies dan voor Wefabric. Onze specialisten helpen je graag op weg. Van het opzetten en/of aanpassen van je e-mailings tot het uiteenzetten en monitoren van je volledige e-mailmarketing campagne.

Periodieke inzet

Of je nu dagelijks, wekelijks, maandelijks of per kwartaal wilt verzenden: wij regelen het voor je. We ontwerpen, schrijven, testen en verzenden mailings voor diverse branches, uiteenlopende bedrijven en voor verschillende doelgroepen. Van geautomatiseerde mailings tot aan reminders en nieuwsbrieven.

Zelf aan de slag?

Ook wanneer je zelf aan de slag wilt met e-mailmarketing helpen wij je op weg! We richten het MailChimp account voor je in zodat je een vliegende én professionele start maakt. Met het ontworpen template én onze toegankelijke MailChimp training verzend jij in no-time de mooiste e-mailings!

E-mailmarketing inzetten met Wefabric

Wil je ook e-mailmarketing inzetten met Wefabric? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van het inzetten van e-mailmarketing voor jouw bedrijf. Ook in combinatie met social media, wat een gouden samenwerking kan vormen. Onze werkwijze is op maat en doelgericht. Zo weet je zeker dat je effectief potentiële klanten benadert.

DAP Van Waard tot Klif

“Wefabric realiseerde onze nieuwe website en zorgt voor een consistente inzet van marketing. Van begin tot einde was de communicatie duidelijk en het proces helder en inzichtelijk. Door middel van het periodiek bloggen en het inzetten van social media bereiken we onze doelgroep met concrete handvatten en tips over het verzorgen en houden van dieren. Hierbij is Wefabric zowel onze strategische, als uitvoerende partner.”

Willem de Vries

Dierenarts DAP Van Waard tot Klif

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.