Google
Ads

Een sprintje trekken voor een goede online vindbaarheid? Met Display, Branding en Search campagnes zorg je voor snelle resultaten.

Google Ads voor snelle resultaten

Waar SEO een effectief proces voor lange termijn scoren is, zorg je voor Google Ads binnen no-time voor resultaten. Je kunt kiezen voor verschillende soorten campagnes. Search campagnes zorgen ervoor dat je bovenaan de zoekresultaten verschijnt op specifieke zoekwoorden. Met een Branding campagne zorg je ervoor dat je scoort op je bedrijfsnaam en door Display campagnes in te zetten ben je exact dáár waar je doelgroep zich bevindt.

Google Ads: flink rendement of bodemloze put?

Adverteren op Google is niet klakkeloos de oplossing voor ieder organisatie, in iedere fase. Om je Google Ads geen bodemloze put te laten worden waarin je advertentiebudget verdwijnt, is een goede marketingstrategie een must. Want zeg nou zelf: advertenties die flink renderen zijn toch véél leuker om in te zetten?

Conversieoptimalisatie

Met alleen een krachtige advertentie behaal je nog niet direct je doelstellingen. Hoe zit het met de landingspagina die er bij hoort? Continu data verzamelen en vooral blijven optimaliseren is belangrijk. Je geeft immers doorlopend of campagnematig budget uit. Neem je Google Ads af bij Wefabric dan ben je verzekerd van continue verbeteringen binnen je advertenties en conversieoptimalisatie (CRO).

Google Ads

Aan de slag met Google Ads?

Neem contact op