Social media
advertising

See, Think, Do, Care zorgen voor bereik op social media in iedere fase van het aankoopproces.

Onmisbaar in online strategie

Buiten de vijver van je eigen volgers vissen? Meer bereik & conversies realiseer je met social advertising. Zowel binnen als buiten je eigen kring van klanten. Door social media advertising slim in te zetten spits je campagnes toe op specifieke kenmerken van je doelgroep. Met het See, Think, Do, Care model worden de advertenties ingericht op iedere fase van het aankoopproces: wat betreft boodschap, stijl én call to action.

Dit is waarom je Social ads inzet

Social media advertenties zijn dé manier om een bestaande en nieuwe doelgroep te bereiken. Of het nu gaat om meer naamsbekendheid, bereik, verkopen of downloads: met Social ads regel je het.

Toegankelijke tarieven
Héél veel bereik
Zelf inzicht in data

Facebook, Instagram, LinkedIn

Waar zit jouw doelgroep precies? In B2B-marketing kiezen we vaak voor het social media advertentiebudget te verspreiden tussen LinkedIn en Facebook & Instagram. Zo kom je verschillende momenten, met verschillende doelstellingen en boodschappen onder de aandacht van jouw potentiële klant. Ook voor adverteren op andere social platformen kun je bij ons terecht. Denk aan Pinterest en TikTok.

vacatures

It all starts with a plan

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: begin met een plan! Dat is geen heel boekwerk, maar een doordachte weergave van doelstelling, doelgroep en boodschap. Maar ook antwoord op de vraag: hoe staat dit specifieke marketingmiddel in relatie tot de rest van de marketingmiddelen? Concreet, helder en doelgericht dat is key voor een social advertising strategie (en voor je hele marketingstrategie)!

Rendement halen uit je social media kanalen?

Aan de slag!