Social
media

Bouw je merk, zorg voor een sterke community en realiseer maximaal bereik met een strategische en effectieve inzet van je social media kanalen.

Social media content

Het onderhoud van je social media kanalen uitbesteden? Dan ben je bij de content marketeers van Wefabric aan het juiste adres! Content voor Instagram, LinkedIn, Facebook en YouTube, ingezet op de behoefte van jouw doelgroep. We realiseren grafische, tekstuele en videocontent voor zowel de tijdlijn als stories. Zo zijn jouw kanalen professioneel, altijd up-to-date én afgestemd op de rest van je marketingstrategie.

Vacature online marketeer

Social media advertising

In welke fase van het beslissingsproces zitten jouw potentiële klanten of werknemers? Door middel van het See, Think, Do, Care model van Google passen we de boodschap van jouw social ads campagnes naadloos aan bij de behoefte van jouw doelgroep. Of je nu op zoek bent naar nieuwe klanten of werknemers: met een continue inzet van onze campagnes ben je verzekerd van kwalitatieve leads.

ons werk

Onderdeel van je marketingstrategie

Of het nu gaat om meer bereik, het bouwen van een community of het genereren van meer leads: social media content en advertising zijn vrijwel altijd een onmisbaar element binnen je marketingstrategie. Hoe je dit effectief toepast?

Meer rendement uit je kanalen
Consistent & professioneel je bedrijf op de kaart

Contentstrategie

Een goede social media strategie is een perfecte balans tussen doordachte rubrieken en slimme inhakers. Met een contentkalender vol creatieve rubrieken, afgestemd op jouw doelgroep én potentiële volgers, zorg je voor een flinke boost van jouw social media kanalen. Om zelf uit te voeren of volledig uit te besteden aan onze content marketeers. Wat je ook kiest: wij helpen je graag planmatig en efficiënt op weg naar een strategische inzet van je social media.

Je social media kanalen professioneel inzetten?

Neem contact op