Video

Dé marketing must-have om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Videocontent voor jouw bedrijf

Laat in een oogwenk zien waar jouw bedrijf voor staat! Met een video, animatie of interactieve infographic zet jij je bedrijf pas écht op de kaart. Wij maken beeldmateriaal in een stijl die aansluit op jouw merk en jouw doelgroep. Zo zet je videomarketing in voor een groter bereik.

  • Groter bereik
  • Interactief
  • Veelzijdigheid

Kort en bondig je verhaal

We kijken massaal naar filmpjes op onze smartphones en tablets. Videomateriaal heeft inmiddels de overhand genomen: we kijken vaker naar beeld dan dat we teksten lezen. Wist je dat een filmpje van één minuut dezelfde impact heeft als één miljoen woorden? Daarbij voegt een video emotie toe, zodat jij kunt laten zien wat er nou uniek is aan jouw merk. Een filmpje moet kort, maar krachtig zijn: in de marketingwereld ook wel ‘snackable’ genoemd. De video leuk? Jouw bedrijf leuk! Dat is natuurlijk wat je wilt bereiken met videomarketing. Maak dan ook dankbaar gebruik van deze trend. A video as snack, keeps the viewers coming back.

Video: zo doen we dat

Een goede bedrijfsvideo begint met een goed plan. Daarom brengen we eerst in kaart wat de unique selling points zijn van jouw bedrijf.

Het is belangrijk dat we de doelgroep op de juiste wijze benaderen: wat wil het publiek zien? Vlogs, leerzame animaties of how-to’s? Je video’s moeten de nieuwsgierigheid van je (potentiële) klanten blijven voeden. Daarom stellen we een videomarketingplan op, passend bij jouw zaak. Filmen, monteren, animeren: wij draaien onze hand er niet voor om!

Een jaar lang videocontent

Uniek van Wefabric: een jaar lang videocontent met slechts 1 dag filmen! Zo heb je doorlopend beeldmateriaal dat perfect aansluit op wat je bedrijf wil uitdragen. Perfect wanneer je op zoek bent naar afwisselende en prikkelende content voor op je website én social media!

Het totaalpakket

Bij ons kun je kiezen voor een overkoepelend pakket van video- en contentmarketing: zo hoef jij je niet meer druk te maken over sociale media, bloggen en andere content, maar kun je je richten op wat echt belangrijk is als ondernemer: ondernemen!

 

In een dag heeft Wefabric voor een jaar lang aan videocontent gerealiseerd. Van script tot en met het online plaatsen: ze regelen het voor je! Extra leuk: niet alleen de video's zijn prachtig om te hebben, maar ook een filmdag is erg gezellig en leuk om met het team te doen!

Edwin Kooistra Dinkla Verkeersopleidingen
 
Professionele content voor social media
Professionele video's
Betere vindbaarheid

Dit doen we nog meer