Webapplicaties

Onze specialisten bouwen heldere en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

Webapplicaties op maat

Een unieke en op maat gemaakte webapplicatie laten maken? Onze specialisten bouwen strakke, heldere en gebruiksvriendelijke webapplicaties. Niets is ons te gek: van productbeheer tot aan orderbeheersysteem. We bouwen op basis van jouw klantwens en denken met je mee over de meest effectieve mogelijkheden. Dat doen we from scratch. Met een flinke dosis ervaring is Wefabric jouw partner voor maatwerk webapplicaties!

  • Volledig op maat
  • Uniek ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk

Deze bedrijven gingen je voor

Webapplicatie bouwen

Strategie

Voordat we beginnen te bouwen gaan we eerst onze strategie bepalen. Bij een goede strategie hoort een concept waarmee we alle functionaliteiten voor jouw vraag in kaart brengen. De kracht van een succesvolle webapplicatie blijft altijd de gebruiksvriendelijkheid. Onze designer zorgt voor een ontwerp dat eenvoudig is en aansluit bij de wensen van jou en jouw klant. Onze developers bouwen vervolgens een systeem dat, vanaf de voorkant tot aan de code, gemakkelijk in gebruik is en efficiënt werkt. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de meest gebruikte en moderne webtalen zoals HTML5, CSS3, JavaScript en PHP. Snelheid en betrouwbaarheid vormen dan ook belangrijke kenmerken voor onze webapplicaties.

Op maat

Met een op maat gemaakte webapplicatie kan het zo zijn dat jouw bedrijf er opnieuw een losstaand systeem bij gaat krijgen. Onze developers zijn in staat om webapplicaties te koppelen met andere systemen om zo een gestroomlijnd bedrijfsproces te creëren. Dit zal de bedrijfsefficiëntie en -effectiviteit doen toenemen. Daar blijft het alleen niet bij. Om jouw webapplicatie online te houden is periodiek onderhoud noodzakelijk! Wefabric ondersteunt je met hosting en onderhoud voor een webapplicatie die veilig en snel is én blijft.

Andere systemen

Een webapplicatie bouwen kan tevens in andere bekende systemen: bijvoorbeeld het content management systeem (CMS). WordPress is hier een populair voorbeeld van. Onze specialisten ontwikkelen naast unieke webapplicaties ook maatwerk websites in dit bekende open source CMS. Per project kijken wij naar het meest geschikte systeem. Bekijk een van de onderstaande cases en kom nog meer te weten over hoe wij voor jou te werk kunnen gaan. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

 
“Door het automatisch genereren van contracten en het volledig automatiseren van processen kan ik mijn andere bedrijven ook nog runnen. Wefabric is met recht onze technische (web)partner.”
Ids Schaap Fosfaatrecht.nu

Onze andere diensten

Wij werken thuis
In verband met het Coronavirus werken we in ieder geval t/m 28 april vanuit huis. We staan echter nét zo goed voor je klaar. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten!
Oké