Webapplicaties

Onze specialisten bouwen strakke, heldere en gebruiksvriendelijke webapplicaties.

Meer efficiëncy en beter resultaat

Een unieke en op maat gemaakte webapplicatie laten maken? Onze specialisten bouwen strakke, heldere en gebruiksvriendelijke webapplicaties. Niets is ons te gek: van productbeheer tot aan orderbeheersysteem. We bouwen op basis van jouw klantwens en denken met je mee over de meest effectieve mogelijkheden. Dat doen we from scratch. In Laravel of een volledig op maat gemaakt systeem.

  • Bedrijfsprocessen eenvoudiger maken
  • Minder foutgevoelig
  • Besparen van tijd én kosten
  • Gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt

Deze bedrijven gingen je voor

Deze bedrijven kozen al voor een op maat gemaakte webapplicatie. Ieder met een eigen insteek en een diversiteit aan doelstellingen. Neem snel een kijkje bij onze cases!

Webapplicatie bouwen

Voordat we beginnen te bouwen is het van belang het vraagstuk binnen jouw bedrijf volledig te doorgronden. Welke stappen binnen het proces onderneem je? Waar kan worden bespaard? Wie werken er met de toekomstige applicatie? Onze bevindingen gieten we in een functioneel ontwerp (FO) en gaan we testen. Hierna komt het technisch ontwerp (TO) kijken; hierbij wordt gekeken hoe er het beste gebouwd kan worden. Vervolgens bouwen we een systeem dat, vanaf de voorkant tot aan de code, gemakkelijk in gebruik is en efficiënt werkt. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de meest gebruikte en moderne webtalen zoals HTML5, CSS3, JavaScript en PHP

Op maat

Met een op maat gemaakte webapplicatie kan het zo zijn dat jouw bedrijf er opnieuw een losstaand systeem bij gaat krijgen. Het is mogelijk om webapplicaties te koppelen met andere systemen om zo een gestroomlijnd bedrijfsproces te creëren. Dit zal de bedrijfsefficiëntie en -effectiviteit doen toenemen. Daar blijft het alleen niet bij. We blijven naar wens continu monitoren en optimaliseren.

Een webapplicatie bouwen doen wij in bekende CMS-systemen en frameworks, zoals WordPress en Laravel. Per project kijken wij naar het meest geschikte systeem. Dit kan een bestaande basis zijn, maar ook een volledig systeem op maat.

 

“Door het automatisch genereren van contracten en het volledig automatiseren van processen kunnen we met een minimale bezetting, maximaal resultaat behalen."

Ids Schaap Fosfaatrecht.nu
 
Gebruiksvriendelijk
Overzichtelijk
Tijdsbesparing

Besparen?

Kortgezegd: veel processen binnen jouw bedrijf kunnen ongetwijfeld behoorlijk efficiënter worden ingericht. Wat we vaak vergeten is dat voor de meeste problemen een technische oplossing is. Dus: wil jij ook sneller en efficiënter werken? Wij kijken graag met je mee waar de mogelijkheden voor jouw bedrijf liggen.

Let us know!

Hier gaan we voor!

Kies je voor een webapplicatie van Wefabric? Dan kies je voor:

  • Maatwerk applicaties
  • Processen optimaliseren
  • Besparing van tijd en kosten
  • Gebruiksvriendelijk, toegespitst op jouw bedrijf

Onze andere diensten