Webapplicaties

Van productbeheer tot aan orderbeheersysteem

Webapplicatie laten maken?

Een unieke en op maat gemaakte webapplicatie laten maken? Onze specialisten bouwen strakke, heldere en gebruiksvriendelijke webapplicaties. Niets is ons te gek: van productbeheer tot aan orderbeheersysteem. We bouwen op basis van jouw klantwens en denken met je mee over de meest effectieve mogelijkheden. Dat doen we from scratch. Met een flinke dosis ervaring is Wefabric jouw partner voor maatwerk webapplicaties!

Van strategie en ontwikkeling tot hosting en ondersteuning

Voordat we beginnen te bouwen gaan we eerst onze strategie bepalen. Bij een goede strategie hoort een concept waarmee we alle functionaliteiten voor jouw vraag in kaart brengen. De kracht van een succesvolle webapplicatie blijft altijd de gebruiksvriendelijkheid. Onze designer zorgt voor een ontwerp dat eenvoudig is en aansluit bij de wensen van jou en jouw klant. Onze developers bouwen vervolgens een systeem dat, vanaf de voorkant tot aan de code, gemakkelijk in gebruik is en efficiënt werkt. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de meest gebruikte en moderne webtalen zoals HTML5, CSS3, Javascript en PHP. Snelheid en betrouwbaarheid vormen dan ook belangrijke kenmerken voor onze webapplicaties.

Met een op maat gemaakte webapplicatie kan het zo zijn dat jouw bedrijf er opnieuw een losstaand systeem bij gaat krijgen. Onze developers zijn in staat om webapplicaties te koppelen met andere systemen om zo een gestroomlijnd bedrijfsproces te creëren. Dit zal de bedrijfsefficiëntie en -effectiviteit doen toenemen. Daar blijft het alleen niet bij. Om jouw webapplicatie online te houden is periodiek onderhoud noodzakelijk! Wefabric ondersteunt je met hosting en onderhoud voor een webapplicatie die veilig en snel is én blijft.

Webapplicatie bouwen

Een webapplicatie bouwen kan tevens in andere bekende systemen: bijvoorbeeld het content management systeem (CMS). WordPress is hier een populair voorbeeld van. Onze specialisten ontwikkelen naast unieke webapplicaties ook maatwerk websites in dit bekende open source CMS. Per project kijken wij naar het meest geschikte systeem. Bekijk een van de onderstaande cases en kom nog meer te weten over hoe wij voor jou te werk kunnen gaan. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Elektrobode.nl

“Meedenken over efficiënte optimalisaties op technisch gebied en deze vervolgens daadkrachtig doorvoeren: dat is de werkwijze die Wefabric kenmerkt. Door een heldere visie op techniek en breed inzetbare developers hebben we al vele winstgevende verbeteringen kunnen doorvoeren. Wefabric biedt effectieve oplossingen, op maat gemaakt voor ons én onze klanten!”

Alfons Reinders

Eigenaar Elektrobode.nl

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.