Webshop laten maken

Gebruiksvriendelijke e-commerce oplossingen voor iedere markt

Webshop laten maken of bouwen? Wefabric.

Een webshop laten maken is de eerste stap wanneer je via het wereldwijde web producten of diensten aanbiedt. Om jouw webwinkel zo winstgevend mogelijk te laten zijn, is het van groot belang dat de achterkant van de shop optimaal is gebouwd. De mix van vindbaarheid, user experience en een krachtig design zorgt voor een gestroomlijnde shop waar je klanten graag terugkomen. Wil je een zeer snelle webshop met een logische route die zorgt voor een soepele checkout? Kies er dan voor om je webshop te laten bouwen  door Wefabric. Of het nu gaat om 10 of 10.000 producten, de online shops in onze e-commercesystemen geven jouw producten overzichtelijk weer. Een webshop laten maken door Wefabric verdient zichzelf razendsnel weer terug. Neem via de onderstaande knop contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken of lees verder en ontdek alvast wat we voor jou kunnen betekenen.

Specialistische webshop bouwer

Wanneer je bij Wefabric een webshop laat bouwen, bepalen we samen welk content management systeem (CMS) we het best kunnen gebruiken. We zitten niet vast aan een systeem. Of het nu gaat om Magento of WordPress, onze specialistische webshop bouwers weten exact hoe ze de beste webwinkel voor jouw bedrijf bouwen. Passen jouw wensen niet binnen een bestaand systeem? Dan maken we jouw shop gewoon voor je op maat! Welk CMS het meest geschikt is voor jouw shop is afhankelijk van factoren zoals het aantal producten en de hoeveelheid categorieën. Een webshop bouwer van Wefabric geeft je graag advies over het beste systeem voor jouw webwinkel.

Webshop laten maken

Professionele webshop laten bouwen

Een webshop laten bouwen is één, maar het onderhouden is en blijft hard werken. Voorraadbeheer, verzending, productbeheer en klantenservice zijn dagelijkse kost. Daarom moet het systeem zo efficiënt mogelijk werken, zodat jij je tijd aan andere belangrijke zaken kan besteden. Als je door Wefabric een webshop laat bouwen dan is de shop gericht op conversie en voldoet het aan de hoogste technische eisen. Zo werkt jouw webwinkel op mobiele apparaten net zo soepel als op desktop. Naar wens zijn er talloze mogelijkheden om jouw werkzaamheden te vergemakkelijken en de klantreis zo klantvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan een koppeling met het CRM- of ERP-systeem, efficiënt productbeheer en een koppeling met leveranciers. Onze shops voldoen standaard aan de volgende eisen:

  • Responsive design
  • UX-design
  • Koppeling met betaalproviders naar keuze
  • Aangepast aan jouw doelgroep (B2B/B2C)
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

maatwerk webshop laten bouwen

Webshop bouwer doet meer

Optimalisatie voor zoekmachines is zeer belangrijk als je wilt dat jouw webshop online goed gevonden wordt. Onze webshop bouwer doet dan ook meer dan alleen het ontwikkelen van een shop. Wij zorgen ervoor dat alles zo staat ingesteld dat Google de webwinkel begrijpt en dat wij er tevens voor kunnen zorgen dat jouw producten beter gevonden worden. Omdat we jouw teksten optimaliseren voor de zoekmachines – met name Google – kom je hoger in de resultaten en genereer je meer bezoekers en natuurlijk omzet. Daarnaast kan je kiezen om betaald te adverteren binnen Google via Google Ads (voorheen AdWords).

Veilig & snel

Waar men koopt, laat men gegevens achter. Na het laten maken van een webshop ben jij de eigenaar en heb je de verantwoordelijkheid om optimale veiligheid met betrekking tot deze gegevens te garanderen. Een goede hosting en periodiek onderhoud aan je shop is dan ook van essentieel belang. Daarbij is de snelheid van een webwinkel bepalend voor het succes. Wij bieden diverse hosting- en onderhoudspakketten en zorgen op deze manier continu voor optimale snelheid en veiligheid. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een professionele website voor jouw onderneming.

Webshop laten maken door Wefabric

Wil jij een razendsnelle, veilige en converterende webshop laten maken? Kies dan voor Wefabric. Ons gespecialiseerde team van developers en webdesigners zorgen voor een gebruiksvriendelijke, mooie en technisch piekfijn in orde shop. Wil je weten wat we hierin voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van jouw bedrijf. Een webshop laten maken door Wefabric betekent altijd uniek en op maat. Vele tevreden klanten gingen je hierin voor. Lees onderstaand een aantal van deze verhalen.

Dinkla Verkeersopleidingen

“Waar de focus voorheen lag op het adverteren in kranten, hebben we onder leiding van Wefabric het roer omgegooid. Via het online boekingssysteem is de drempel laag voor leerlingen om zich in te schrijven voor het rijbewijs. Verder zorgt Wefabric voor periodieke blogs, het onderhouden van de website en de inzet van social media.”

Akkelyn Fopma

Eigenaar Dinkla Verkeersopleidingen

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.