Webshop laten maken

Gebruiksvriendelijke e-commerce oplossingen voor iedere markt.

Webshop laten maken op maat

Magento, Woocommerce of een op maat gemaakt systeem: onze specialisten bouwen het voor je!

  • Responsive design
  • UX-design
  • Koppeling met betaalproviders naar keuze
  • Aangepast aan jouw doelgroep (B2B/B2C)
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Webshop laten maken of bouwen?

Dan maken we jouw shop voor je op maat! Welk CMS het meest geschikt is voor jouw shop is afhankelijk van factoren zoals het aantal producten en de hoeveelheid categorieën. Wil je een webshop laten maken? Een webshop bouwer van Wefabric geeft je graag advies over het beste systeem voor jouw webwinkel.

Specialistische webshop

Een webshop laten maken is de eerste stap wanneer je via het wereldwijde web producten of diensten aanbiedt. Om jouw webwinkel zo winstgevend mogelijk te laten zijn, is het van groot belang dat de achterkant van de shop optimaal is gebouwd. De mix van vindbaarheid, user experience en een krachtig design zorgt voor een gestroomlijnde shop waar je klanten graag terugkomen. Wil je een zeer snelle webshop met een logische route die zorgt voor een soepele checkout? Kies er dan voor om je webshop te laten bouwen door Wefabric. Of het nu gaat om 10 of 10.000 producten, de online shops in onze e-commercesystemen geven jouw producten overzichtelijk weer. Een webshop laten maken door Wefabric verdient zichzelf razendsnel weer terug. Neem via de onderstaande knop contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken of lees verder en ontdek alvast wat we voor jou kunnen betekenen.

Webshop op maat

Wanneer je bij Wefabric een webshop laat bouwen, bepalen we samen welk content management systeem (CMS) we het best kunnen gebruiken. We zitten niet vast aan een systeem. Of het nu gaat om Magento of WordPress, onze specialistische webshop bouwers weten exact hoe ze de beste webwinkel voor jouw bedrijf bouwen.

Passen jouw wensen niet binnen een bestaand systeem? Dan maken we jouw shop gewoon voor je op maat! Welk CMS het meest geschikt is voor jouw shop is afhankelijk van factoren zoals het aantal producten en de hoeveelheid categorieën. Een webshop bouwer van Wefabric geeft je graag advies over het beste systeem voor jouw webwinkel.

Webshop bouwer doet meer

Optimalisatie voor zoekmachines is zeer belangrijk als je wilt dat jouw webshop online goed gevonden wordt. Onze webshop bouwer doet dan ook meer dan alleen het ontwikkelen van een shop. Wij zorgen ervoor dat alles zo staat ingesteld dat Google de webwinkel begrijpt en dat wij er tevens voor kunnen zorgen dat jouw producten beter gevonden worden. Omdat we jouw teksten optimaliseren voor de zoekmachines – met name Google – kom je hoger in de resultaten en genereer je meer bezoekers en natuurlijk omzet. Daarnaast kan je kiezen om betaald te adverteren binnen Google via Google Ads (voorheen AdWords).

Veilig & snel

Waar men koopt, laat men gegevens achter. Na het laten maken van een webshop ben jij de eigenaar en heb je de verantwoordelijkheid om optimale veiligheid met betrekking tot deze gegevens te garanderen. Een goede hosting en periodiek onderhoud aan je shop is dan ook van essentieel belang. Daarbij is de snelheid van een webwinkel bepalend voor het succes. Wij bieden diverse hosting- en onderhoudspakketten en zorgen op deze manier continu voor optimale snelheid en veiligheid. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een professionele website voor jouw onderneming.

 

Meedenken over efficiënte optimalisaties op technisch gebied en deze vervolgens daadkrachtig doorvoeren: dat is de werkwijze die Wefabric kenmerkt. Door een heldere visie op techniek en breed inzetbare developers hebben we al vele winstgevende verbeteringen kunnen doorvoeren. Wefabric biedt effectieve oplossingen, op maat gemaakt voor ons én onze klanten!

Alfons Reinders Elektrobode.nl
 
Betere resultaten
Hoge veiligheidseisen
Ervaren webspecialisten

Webshop laten maken?

Een webshop laten bouwen is één, maar het onderhouden is en blijft hard werken. Voorraadbeheer, verzending, productbeheer en klantenservice zijn dagelijkse kost. Daarom moet het systeem zo efficiënt mogelijk werken, zodat jij je tijd aan andere belangrijke zaken kan besteden.

Als je door Wefabric een webshop laat bouwen dan is de shop gericht op conversie en voldoet het aan de hoogste technische eisen. Zo werkt jouw webwinkel op mobiele apparaten net zo soepel als op desktop.

Voordelen

Naar wens zijn er talloze mogelijkheden om jouw werkzaamheden te vergemakkelijken en de klantreis zo klantvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan een koppeling met het CRM- of ERP-systeem, efficiënt productbeheer en een koppeling met leveranciers.

  • Optimale snelheid
  • Meer online verkopen
  • Gespecialiseers in o.a. Magento & WooCommerce
  • Gebruiksvriendelijk voor jou en jouw webshopbezoeker

Dit doen we