Webshops

Gebruiksvriendelijke e-commerce oplossingen voor iedere markt

Onze webshops verdienen zichzelf razendsnel terug. De mix van vindbaarheid, user experience en krachtig design zorgen voor een gestroomlijnde shop waar je klanten graag terugkomen. Onze webshops worden snel geladen en een logische route zorgt voor een soepele checkout. Of het nu gaat om 10 of 10.000 producten, in onze e-commercesystemen worden jouw producten overzichtelijk weergegeven.


Professionele webshops op maat

Bij Wefabric zitten we niet vast aan een systeem. Of het nu gaat om Magento of WooCommerce: onze specialisten weten exact hoe ze de beste webshop voor jouw bedrijf bouwen. En passen jouw wensen niet binnen een bestaand systeem? Dan bouwen we het gewoon voor je op maat! Welk CMS het meest geschikt is voor jouw webshop is afhankelijk van factoren als aantal producten en de hoeveelheid categorieën. Onze specialisten geven je graag advies over het beste systeem voor jouw shop.

Tot in de puntjes geregeld

Een webshop beheren is hard werken. Voorraad, verzending, productbeheer en klantenservice zijn dagelijkse kost. Daarom moet het systeem zo efficiënt mogelijk werken, zodat jij je tijd aan andere belangrijke zaken kan besteden. Een webshop van Wefabric voldoet aan de hoogste technische eisen. Naar wens zijn er talloze mogelijkheden om jouw werkzaamheden te vergemakkelijken en de klantreis zo klantvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan een koppeling met het CRM- of ERP-systeem, efficiënt productbeheer en een koppeling met leveranciers. Onze shops voldoen standaard aan de volgende eisen:

  • Responsive design
  • UX-design
  • Koppeling met betaalproviders naar keuze
  • Aangepast aan jouw doelgroep (B2B/B2C)
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Veilig & snel

Waar men koopt, laat men gegevens achter. Als eigenaar van een webshop heb je de verantwoordelijkheid om optimale veiligheid met betrekking tot deze gegevens te garanderen. Een goede hosting en periodiek onderhoud aan je webshop is dan ook van essentieel belang. Daarbij is de snelheid van een webshop bepalend voor het succes. Wij bieden diverse hosting- en onderhoudspakketten en zorgen op deze manier continu voor optimale snelheid en veiligheid.

DAP Van Waard tot Klif

“Wefabric realiseerde onze nieuwe website en zorgt voor een consistente inzet van marketing. Van begin tot einde was de communicatie duidelijk en het proces helder en inzichtelijk. Door middel van het periodiek bloggen en het inzetten van social media bereiken we onze doelgroep met concrete handvatten en tips over het verzorgen en houden van dieren. Hierbij is Wefabric zowel onze strategische, als uitvoerende partner.”

Willem de Vries

Dierenarts DAP Van Waard tot Klif

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case

Office IT

Specialist in innovatieve IT oplossingen

Office IT is de partner op het gebied van IT oplossingen. Of het nu gaat om het implementatie of advies, Office IT is de full-service dienstverlener! Vanuit Sneek bedienen zij een breed scala aan klanten: van starters tot gevestigde bedrijven.

Bekijk de case

Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.