Website laten maken

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf, naar de meest moderne maatstaven.

Professionele website laten maken?

Een professionele website laten maken voor jouw onderneming of organisatie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Tenminste: als jij online net zo goed vertegenwoordigd wilt zijn als offline. En dat is precies wat wij voor jou realiseren!

Voordelen Wefabric-websites

  • Maatwerk
  • Snel & professioneel
  • Conversiegericht

Conversiegerichte website

Een website moet jouw doelgroep prikkelen. Nieuwsgierig maken. Aansporen actie te ondernemen. Oftewel, een conversiegerichte site. Met al deze zaken houdt Wefabric rekening, dat hebben we in onze eerdere projecten al mogen bewijzen. Wij bespreken graag samen met jou de oneindige mogelijkheden om uiteindelijk tot een concreet voorstel te komen.

Neem vrijblijvend contact op

Bij ons is een site niet slechts een online visitekaartje, maar veel méér! Niets is standaard: zo passen we zowel het design als de techniek aan op jouw organisatie en jouw doelgroep en komen we met een concreet advies hoe je jouw online omgeving het best kunt optimaliseren.

Gebruiksvriendelijk

Als je kiest om door ons een website te laten maken, dan zijn we altijd bezig met een drietal zaken: design, techniek en content. Onze designer maakt prachtige én effectieve designs met sterke visuele elementen. Onze developers zorgen ervoor dat de techniek aan de hoogste eisen voldoet en onze tekstschrijver zorgt voor prikkelende tekstuele content.

 
Wefabric heeft de website gebouwd voor mijn bedrijf. Ik merkte direct een toename in contactaanvragen!
Emiel Bakker BASS Heart for Solutions
 
Beveiligde verbinding
Snel en stabiel
Responsive design

Professionele website laten bouwen in toegankelijk CMS

Wij bouwen de meeste websites in WordPress, een open source CMS. Dit betekent dat je de website eenvoudig zelf kunt aanpassen. Een website laten bouwen door Wefabric is de beste keuze als je de site eenvoudig wilt beheren. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS.

Wanneer blijkt dat WordPress niet the way to go is voor jouw website, maken we ook maatwerk websites waarbij we gebruik maken van een ander systeem. Alles gaat in samenspraak met jou, zodat je altijd zeker weet dat de techniek voldoet en blijft voldoen aan jouw wensen!

Vraag meer informatie aan

Marketingcampagne nodig? Wij helpen je verder!

Functionaliteiten

Een website laten maken door Wefabric is, afhankelijk van jouw wensen, in elk geval voorzien van de volgende functionaliteiten:

  • Krachtig design, aangepast op jouw organisatie
  • Razendsnelle laadtijd
  • Koppeling met MailChimp & social media
  • UX-design
  • Koppeling met CRM-systeem
  • Responsive design

Bekijk ook onze andere diensten