Website laten maken

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf, naar de meest moderne maatstaven

Professionele website laten maken? Wefabric.

Een professionele website laten maken voor jouw onderneming of organisatie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Tenminste: als jij online net zo goed vertegenwoordigd wilt zijn als offline. En dat is precies wat wij voor jou realiseren! Bij ons is een site niet slechts een online visitekaartje, maar veel méér! Niets is standaard: zo passen we zowel het design als de techniek aan op jouw organisatie en jouw doelgroep en komen we met een concreet advies hoe je jouw online omgeving het best kunt optimaliseren.

Om de meest conversiegerichte site te laten maken…

Een website moet jouw doelgroep prikkelen. Nieuwsgierig maken. Aansporen actie te ondernemen. Oftewel, een conversiegerichte site. Met al deze zaken houdt Wefabric rekening, dat hebben we in onze eerdere projecten al mogen bewijzen. Wil je ook je site laten maken door Wefabric, neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag samen met jou de oneindige mogelijkheden om uiteindelijk tot een concreet voorstel te komen.

 

…En voor de snelste, mooiste en meest gebruiksvriendelijke website

Als je kiest om door ons een website te laten maken, dan zijn we altijd bezig met een drietal zaken: design, techniek en content. Onze designer maakt prachtige én effectieve designs met sterke visuele elementen. Onze developers zorgen ervoor dat de techniek aan de hoogste eisen voldoet en onze tekstschrijver zorgt voor prikkelende tekstuele content. En dit zijn pas een aantal redenen waarom je door ons jouw website laat maken.

Professionele website laten maken

Website laten bouwen in toegankelijk CMS

Wij bouwen de meeste websites in WordPress, een open source CMS. Dit betekent dat je de website eenvoudig zelf kunt aanpassen. Een website laten bouwen door Wefabric is de beste keuze als je de site eenvoudig wilt beheren. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS. Wanneer blijkt dat WordPress niet the way to go is voor jouw website, maken we ook maatwerk websites waarbij we gebruik maken van een ander systeem. Alles gaat in samenspraak met jou, zodat je altijd zeker weet dat de techniek voldoet en blijft voldoen aan jouw wensen!

Functionaliteiten

Een website laten maken door Wefabric is, afhankelijk van jouw wensen, in elk geval voorzien van de volgende functionaliteiten:

  • Krachtig design, aangepast op jouw organisatie
  • Razendsnelle laadtijd
  • Koppeling met MailChimp & social media
  • UX-design
  • Koppeling met CRM-systeem
  • Responsive design

Veilig en snel

Veiligheid en snelheid staan bij de Wefabric websites hoog in het vaandel. We bieden daarom hosting en onderhoud van de hoogste kwaliteit. Op die manier is jouw website te allen tijde optimaal beveiligd en razendsnel geladen.
website laten bouwen

SEO

Naast dat jouw website er fantastisch uitziet en technisch piekfijn in orde is, is het ook van belang dat internetgebruikers jouw site vinden. Door de teksten op een zoekmachinevriendelijke manier te schrijven, scoor je hoger in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. Ook de techniek speelt hierin een rol. Onze specialisten in SEO geven je graag uitleg en advies over dit aspect.

Website laten maken door Wefabric

Wil jij een razendsnelle, veilige en professionele website laten maken? Kies dan voor Wefabric. Ons gespecialiseerde team van developers en webdesigners zorgen voor een gebruiksvriendelijke, prachtige en technisch piekfijn in orde site. Wil je weten wat we hierin voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van jouw bedrijf. Een website laten maken door Wefabric betekent altijd uniek en op maat. Vele tevreden klanten gingen je hierin voor. Lees onderstaand een aantal van deze verhalen.

Dinkla Verkeersopleidingen

“Waar de focus voorheen lag op het adverteren in kranten, hebben we onder leiding van Wefabric het roer omgegooid. Via het online boekingssysteem is de drempel laag voor leerlingen om zich in te schrijven voor het rijbewijs. Verder zorgt Wefabric voor periodieke blogs, het onderhouden van de website en de inzet van social media.”

Akkelyn Fopma

Eigenaar Dinkla Verkeersopleidingen

Bekijk onze cases

Elektrobode

Online verkoop van elektrotechnische materialen

Elektrobode.nl is een snelgroeiende webshop voor elektrotechnische materialen. Een ware groothandel op het web die het voor de expert én de leek zo eenvoudig mogelijk maakt om het juiste product te vinden.

Bekijk de case

Dinkla Verkeersopleidingen

Vol vertrouwen je rijbewijs halen!

Je rijbewijs halen doe je bij Dinkla Verkeersopleidingen. Of het nu gaat om het auto-, bromfiets-, motor-, E achter B en vrachtautorijbewijs: bij Dinkla kan het! Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij de BOVAG, werkt uitsluitend met gecertificeerde en vakbekwame instructeurs en heeft locaties in Balk en Sneek.

Bekijk de case

Mestverwerken.nu

Het beste aanbod VVO’s

Mestverwerken.nu is een online concept en onderdeel van landbouwstart.nl. Het doel van Mestverwerken is om de boer meer controle over het mest verwerken te geven, door VVO’s op een transparante wijze af te sluiten. Een betrouwbaar en overzichtelijk platform, welke gebruikers beoordelen met maar liefst een 8,8!

Bekijk de case

Van Waard tot Klif

De allerbeste zorg voor paard, gezelschaps- & landbouwhuisdier


Dierenartsenpraktijk Van Waard tot Klif streeft ernaar de beste zorg voor dieren te bieden. Met locaties in Koudum en Workum bedienen zij het grootste gedeelte van Zuidwest-Friesland. Of het nu gaat om je paard, hond, konijn of koe: bij DAP Van Waard tot Klif ben je aan het juiste adres!

Bekijk de case
Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.