Speerstra Feed Ingredients

Flitsende website en verbeteren online vindbaarheid


Marketingafdeling op afstand 


Social media content & advertising

)

Speerstra Feed Ingredients

Marketing van A tot Z

Als leverancier van grondstoffen voor veevoeder producten zocht Speerstra een marketingbureau die de taal van de boeren én leveranciers spreekt. Want de agrarische wereld is continu in beweging.

Speerstra Feed Ingredients

Social media

Website

Grafisch vormgeving

  • Realisatie huisstijl
  • Off- en online advertenties
"

Wefabric is een marketingbureau zonder onnodige poespas, maar met kennis van zaken en heldere, praktische voorstellen. Dit werkt zeer prettig!

"
Gelske Speerstra

Social media

Speerstra Feed Ingredients BV houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met de vermarkting van hoogwaardige veevoeder ingrediënten. Ze zijn wereldwijd actief en leveren aan diverse fabrikanten, fouragehandels maar ook eindgebruikers. Hun productrange bestaat uit meer dan 50 producten. Hoe bereik je die doelgroep met de juiste producten? Door hen te targetten en zo een hoog mogelijk rendement behalen. Bij diervoeding werkt het precies zo, je wilt de voeding van je vee zo nauwkeurig mogelijk afstemmen op de specifieke behoeften van diverse diersoorten.

Van A tot Z

Waar het begon bij het maken van één advertentie, verzorgen we nu de volledige social media voor ze; online - en offline advertenties en een volledig nieuwe website. Ook zetten we Facebook & Instagram advertising in voor maximaal bereik. Daarnaast monitoren we alle online kanalen en sturen bij waar nodig.


Oneindige kennis

In huize Speerstra is er ontzettend veel kennis en dat delen ze graag. Als kennispartners van diverse instanties organiseren ze in-house evenementen en staan ze op beurzen. Maar dat niet alleen; door het opbouwen van een online kennisbank onderstrepen ze hun autoriteit. Hierin plaatsen ze interessante onderzoeken, de beste e-books, worksheets en webinars.

Maak kennis met de experts