Let’s gooooo: wij gingen op Surpreis

In het kader van successen vieren en onder het motto van ‘Work hard, Play hard’; daar gingen we! Op Surpreis!

Ieder jaar trappen we fris af met een mooie set aan doelstellingen: van omzet tot sales en van facturabiliteit tot autoriteit. Ieder kwartaal monitoren we gezamenlijk de voortgang. Hoe staan we ervoor? Moet er een tandje bij? Wat kunnen we doen om slimmer te werken? En welke resultaten behalen we daarmee? Aan het einde van het jaar maken we de balans op: zijn we geslaagd? Hebben we gerealiseerd wat we wilden? Is het antwoord volmondig JA? Dan is het feest!

Zo ziet dat feestje er uit

Hoe het feestje er uit ziet, is ieder jaar weer een verrassing. En dit jaar extra: want iedere Wefabric’er werd getrakteerd op een weekendje weg voor 2 personen met sprs.me. Een verrassingsweekendje dat een flink beroep deed op onze spontane genen. Want de bestemming kon pas onthuld worden op het moment van vertrek. Een dubbele verrassing dus! Daar gingen we: naar Rotterdam, Brussel, Leuven, Antwerpen, Breda, Den Haag, Delft & Middelburg. Ieder in een andere richting, met als gemeenschappelijke deler het fancy Wefabric koffertje. Twee nachten in een luxe hotel met heerlijk ontbijt, middenin het centrum: het was ver-schrik-ke-lijk (leuk natuurlijk 😇).

Een weekend waarin we elkaar nog nét niet iedere stap op de hoogte hielden met grappige hints, zodat we na het weekend elkaars bestemming konden raden. Een weekend waarin we ieder met eigen vriend, vriendin, moeder, broer of zus een prachtig stukje Nederland verkenden. Een weekend boordevol heerlijk eten, mooi weer (meestal), fijne terrasjes en leuke shoptripjes. En na dat weekend? Toen gingen we vol inspiratie éxtra hard aan de slag. Want dit motiveerde natuurlijk enorm ook ook dit jaar onze doelstellingen te halen. Want weekendjes weg smaken naar meer!

 

Geniet je nog even mee?

Surpreis
Surpreis
Surpreis
Surpreis

 

Maare…, hoezo doen jullie dit?

In het bureauleven is alles één grote deadline. Is het hollen of stilstaan, maar meestal hollen. Vragen we iedereen om hun concentratieboog steeds wat verder op te spannen en hun flexibiliteit steeds wat flexibeler te maken. Maar het bureauleven zorgt ook voor lekker veel afwisseling. In veel verschillende werelden duiken. Lekker leren over het vak én het vak van onze klanten. Maar vooral: heel veel leuke dingen doen. En om dat te onderstrepen werd het Wefabric Surpreis geboren. En gááf dat het was! Volgende keer er ook bij zijn? Dat kan! We hebben nog wat leuke vacatures voor je openstaan. Liever direct kennismaken? Neem contact op met Svea of Leo!

Volgend jaar mee op Surpreis?

Check onze vacatures