Webdeveloper

Leo Flapper

Leo Flapper

Waar ik begon met Wefabric als een doorgewinterde webdeveloper, merk ik door o.a. mijn rol als eigenaar van het bedrijf dat mijn kracht nu ligt in de combinatie tussen commercie en techniek. Ik ga liever voor duurzame oplossingen voor de lange termijn, dan adhoc brandjes blussen. Waar ik een kick van krijg? Jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk inrichten door middel van technische oplossingen. Uitdaging liggen? Ik ga 'm aan!

Een goede developer zorgt ervoor dat een systeem goed werkt, duurzaam is opgezet én gebruiksvriendelijk is. Zowel voor de eindgebruiker als de opdrachtgever.

Personalia

Naar mijn idee wordt programmeren nog te vaak gezien als een laatste stap binnen het proces. Een developer is vaak pas bij één van de laatste stappen betrokken bij een project. Binnen Wefabric zorg ik ervoor dat we de technische en commerciële inzichten met elkaar verbinden. We werpen vanaf stap één een technische blik op het project en zorgen ervoor dat de marketinginzichten tot de laatste stap worden doorgevoerd. Zo werken we gezamenlijk aan de beste resultaten.

De complexiteit van de code doorgronden is wat ik een geweldige uitdaging vind. Het liefst bouw ik iets van het begin af aan op. In gesprek gaan met de klant, een complex vraagstuk tot de kern terugbrengen en werken aan een oplossing waar het bedrijf ook écht iets aan heeft. Dit valt dan vaak te vertalen in een besparing van bijvoorbeeld tijd, het aantal stappen binnen een proces of het aantal benodigde medewerkers.

Specialisatie

Profiel

Opleidingen
HBO Communication & Multimedia design

Interesses
Programmeren, films kijken en koken

Ook leuk
Tijdens de coronacrisis realiseerden Jelmer, Svea & ik Frieslandbezorgt.nl. Een platform waarop horeca-ondernemers & winkeliers hun producten kunnen verkopen.

Volg mij

Uitgelichte projecten van Leo Flapper

Blogartikelen van Leo Flapper

Marketing

E-commerce in coronatijden


Tech

We love Laravel & dit is waarom!