Sonesto

Niet in hokjes denken

Scholen, openbare ruimtes, zorginstellingen en bedrijfsgebouwen: de lockers van Sonesto vind je overal. De lockers hebben een perfecte integratie in het interieur, maar hoe is Sonesto online geïntegreerd? Wefabric is the key in deze online doorvertaling; van website tot online marketing.

Fraai design tot functioneel ontwerp

Er gaat een wereld voor je open met de lockersystemen van Sonesto. Lockers die zijn ontworpen met oog voor vorm, innovatie en duurzaamheid. Van een fraai design tot een functioneel ontwerp. Dát is ook exact wat wij realiseerden met hun nieuwe website & online marketing.

The key to explore

Na het ontwikkelen van de website ligt de focus op data verzamelen. Dit voeren we door in continue optimalisaties in de website én de online campagnes. Google Ads, zoekmachine optimalisatie en social media advertentiecampagnes zorgen ervoor dat Sonesto onder de aandacht komt bij haar huidige en nieuwe doelgroepen, maar vooral ook leads genereert. Check Sonesto.nl voor het resultaat!

sonesto klantcase

Het resultaat

Data. Data. Data. Hoe vaak wordt productbrochure X gedownload? Wat is het gedrag van de bezoeker en hoe komen de meeste contactaanvragen binnen? Doordat we alles analyseren en doormeten heeft Sonesto veel nieuwe inzichten gekregen. We nemen ze maandelijks mee middels een Google Data Studio rapportage. Ze zijn online zichtbaar én staan nu tussen en zelfs boven de concurrentie in plaats van eronder. Ze staan voor de relevante zoekwoorden binnen de top 10 in Google en ter ondersteuning lopen er doelgroepgerichte Google Ads en social media campagnes.  Zo denken we niet in hokjes, maar in de beste oplossing voor Sonesto!

Case Sonesto

Je marketing op orde, net als Sonesto?

Neem contact op