Vuurkracht brand los bij Wefabric

Op maandag 27 maart mochten we een groep startende ondernemers, begeleid door Vuurkracht, verwelkomen voor een bedrijfsbezoek bij Wefabric. Dat kan uiteraard niet zónder een flinke dosis inspiratie en héél veel praktische handvatten. We gaven een workshopserie waarbij social media & websites aan de orde kwamen.

Marketing in actie

Allereerst werd er een korte presentatie gegeven over Wefabric. We mochten vertellen over het verhaal achter ons bedrijf, wat ondernemen zo leuk maakt volgens ons en wat de uitdagingen zijn die we de afgelopen jaren zijn tegengekomen.  Daarna werden de deelnemers uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan met een beknopt marketingplan.

Waarom social media?

Svea en Moniek onthulden hoe social media een cruciale rol speelt bij het promoten van je bedrijf. Maar dat niet alleen; onderwerpen als de laatste trends, welke kanaal je moet kiezen en hoe je je social media leven gemakkelijker maakt passeerden de revue. Met een kritische review van de eigen social media kanalen kreeg de groep een vliegende start met hun eigen social media strategie.

Starter? Ook dan een website!

Starter, ZZP’er of gevestigd ondernemer; een website is altijd een must. We namen de groep mee in de factoren die een website succesvol maken. Bedankt deelnemers & Vuurkracht: het was een feestje om jullie te mogen verwelkomen!