Wefabric realiseert live uitslagenapp voor De Freulepartij

Met trots presenteren we tijdens de komende editie van De Freulepartij de live wedstrijdapp. Dit initiatief  zorgt ervoor dat deelnemers, bezoekers en thuisblijvers continu de uitslag van hun favoriete partuur inzichtelijk hebben. 

Partnership met De Freulepartij

Sinds 2021 sponsoren we De Freulepartij. De kaatswedstrijd voor jongens tot en met 18 jaar in Wommels. Met meer dan 100 jaar historie is het dé kaatspartij van Friesland. Eerder realiseerden we al de website voor ze, zodat zij de sterren van de hemel kunnen keatsen. Dit jaar komt daar de live wedstrijd webapplicatie bij.

Live uitslag

Tijdens de omlopen wordt de webapplicatie regelmatig geüpdate, zodat iedereen continu op de hoogte is van de uitslagen. Vanaf de halve finale is in de wedstrijdapp de uitslag zelfs live te volgen! Ideaal voor bezoekers, deelnemers én thuisblijvers. Houd de webapplicatie open op je telefoon, tablet of computer en geniet live mee met deze spannende editie van De Freulepartij!

 

De Freule wedstrijdapp

Hou ons op de hoogte!

De Freulepartij draait de pilot van deze nieuwe applicatie. Dit is een testversie die direct na De Freulepartij wordt doorontwikkeld. Heb je dus vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten!

Deze webapplicatie ook voor jouw kaatsvereniging?

Neem contact op