Blog

Negatieve reacties op social media: zo ga je er mee om!

*Pling* Ah, een nieuwe reactie op je nieuwste zakelijke post! Je opent de melding, maar na het lezen van de eerste paar woorden weet je al genoeg: het blijkt een negatieve reactie. Heel vervelend natuurlijk en tja, hoe ga je nou om met zo’n reactie? Geen paniek, wij geven je tips.

SEO

Hoe is jouw vindbaarheid in Google?

De grootste zoekmachine ter wereld: Google. Dagelijks worden er zo’n 3,5 miljard zoekopdrachten verricht. Zeg nou zelf, daar wil jij als ondernemer dan toch ook tussen staan?

Inspiratie

Ultieme weekendinspiratie voor ondernemers (3)

Het weekend staat voor de deur! Hét moment om in de relaxmodus te schieten. Maar zeg nou zelf; helemaal loslaten lukt niet altijd. Om fris en fruitig weer aan de nieuwe werkweek te beginnen, delen wij de ultieme weekendinspiratie voor ondernemers. Met deze maand: een save the date voor het leukste event voor ondernemers, een blog over eventmarketing én een inspirerende podcast.

SEO

Het belang van goede webteksten

Goede webteksten zijn een belangrijk onderdeel van je website. Je levert informatie naar je klanten en houd ze daarmee goed op de hoogte. Daarnaast zijn goede teksten dé tool om je website goed te laten renderen.

Inspiratie

De kracht van eventmarketing

Bind meer klanten aan je merk of bedrijf door event marketing. De manier om nieuwe klanten te ontmoeten maar ook live interactie te creëren met je potentiele en huidige klant. Tijd voor actie, tijd om event marketing in te zetten!

Nieuws

Werkfestival Sneek wij zijn erbij!

Neem een kijkje achter de schermen bij Wefabric! Als trotse sponsor én deelnemer van Werkfestival Sneek openen wij onze deuren voor iedereen. We nodigen je daarom van harte uit om een kijkje te komen nemen. Wij hebben de koffie klaar staan van 13:00 – 16:00 uur aan de Iepenlaan 7 in Sneek!

YouTube zakelijk inzetten: hoe werkt het?

YouTube staat met meer dan een miljard gebruikers op nummer twee van de meest gebruikte zoekmachines. Complete gamekanalen, kookvideo’s en kattenfilmpjes. Je kunt het er allemaal vinden. Ook bedrijven hebben al sinds jaren hun weg naar YouTube gevonden. Maar…, zet jij dit onmisbare communicatiemiddel al in?

Nieuws

SAVE THE DATE: tweede editie NXT

6 februari 2020 is het weer zover: hét evenement voor MKB-ondernemers in Friesland. De tweede editie, georganiseerd door Miedema Accountants en Wefabric web & marketing, wordt gehouden in de Broekster Tsjerke in Broek (nabij Joure). Als MKB-ondernemer op zoek naar inspiratie voor jouw bedrijf? Bij NXT zit op de juiste plek!

Ontdek wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen

Laat je e-mailadres of telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Het telefoonnummer is incorrect. Verwacht: 0612345678 of +31612345678
Vul het bovenstaande veld volledig in.