Marketingafdeling op afstand

Professioneel én consistent naar buiten treden.

Marketingafdeling op afstand

Het goed in de markt zetten van je bedrijf is niet in één dag gerealiseerd. Immers: je dient consistent naar buiten te treden, een loyale fanbase op te bouwen en meer naamsbekendheid te realiseren. Dit doen wij door middel van vaste marketinguren per maand. Jouw marketing aan Wefabric uitbesteden betekent; meer resultaat uit social media, betere online zichtbaarheid, een consistente inzet van jouw marketing en waardevolle content. Ontdek de voordelen!

Ja, ik wil groeien

Voordelen marketing uitbesteden

  • Betere online vindbaarheid
  • Meer leads
  • Professionele content

Waarom jouw marketing uitbesteden?

Efficiëntie, focus, consistentie, waardevol, professionaliteit etcetera. We kunnen tientallen mogelijkheden bedenken waarom marketing uitbesteden aan Wefabric jou meer op gaat leveren dan dat het je zou kosten. Jij wil toch er toch ook online tussenuit springen? Hier helpen we je graag bij. We kijken naar de huidige situatie, de kansen en stippelen gezamenlijk een plan uit. Een plan dat aansluit op jouw persoonlijke – en/of bedrijfsvisie zodat we doelstellingen efficiënt kunnen nastreven en behalen.

Consistente inzet

Door een vast aantal marketinguren per maand kunnen wij pro-actief voor je aan de slag. We verdelen de uren over de werkzaamheden die op dat moment prioriteit hebben. De richting bepalen we door een maandelijkse marketingbespreking, welke we vertalen in bijvoorbeeld een heldere contentplanning. Wij schrijven de blogs, plannen social media berichten in, regelen online advertentiecampagnes, verbeteren jouw online vindbaarheid in Google en optimaliseren jouw website. Jij hoeft dit vervolgens alleen nog maar te checken en wij regelen de rest.  Wefabric neemt jouw marketing uit handen, zodat jij je kunt richten op ondernemen!

Waardevolle content

Het creëren van waardevolle content voor jouw doelgroep is de grootste uitdaging op het gebied van social media. Met goede content zorg je voor interactie en binding met je doelgroep. Uitdagende teksten, goed converterende advertentiecampagnes, krachtige grafische visuals of flitsende video’s: Wefabric maakt het voor je!

Advertising

Social advertising helpt jou op een inzichtelijke en toegankelijke manier jouw doelstellingen te behalen. Wefabric helpt jou het beste uit jouw sociale campagnes te halen door te focussen op effectiviteit en efficiëntie. Adverteren op social media is een mooi middel om jouw bedrijf, diensten of producten onder de aandacht te brengen. Een goede advertentiecampagne resulteert in meer leads, meer conversies en meer omzet! Wefabric helpt jou met social advertising zoals jij dat wilt.

Neem contact op

 

Van huisstijlbewaking tot het uitstippelen van de strategie en het uitvoeren van de diverse marketingactiviteiten. Ik geef het met een gerust hart uit handen aan Wefabric.

Joop Zijlstra Zijlstra Beroepskleding
 
Professionele content
Beter online zichtbaar
Meer websitebezoekers

Social savvy

Ben jij al social savvy? Of kunnen jij en je werknemers wel een update gebruiken? Wefabric geeft trainingen zodat jullie weer helemaal op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in social media wereld. We helpen je met het creëren van de juiste content en geven je praktische informatie.

Last but not least: we vertellen je uiteraard ook alles over handige tools om je sociale leven iets gemakkelijker te maken!

Let’s grow!

Je volgers wachten op je! Je marketing uitbesteden aan Wefabric? Wij zijn jouw marketingafdeling op afstand: niet alleen voor de uitvoerende werkzaamheden, ook als vraagbaak. Onze specialisten kun je voor verschillende social doeleinden inzetten. Dus, zullen we het eens over jouw marketing strategie hebben?

Bekijk het team

  • Altijd online aanwezig
  • Doeltreffende content
  • Betere online vindbaarheid
  • Verbeteren naamsbekendheid

Dit doen we nog meer