Melkcontrole Nijland

Flitsende website en verbeteren online vindbaarheid


Meer naamsbekendheid

Koppeling met datasystemen

)

Melkcontrole Nijland

Klaar voor de nieuwe generatie boeren!

Zich inzetten voor de regionale boer, dat doet Melkcontrole Nijland al jaren. Wat is de rol van Wefabric hierin? Alle handvaten bieden om de klanten optimaal van dienst te zijn en de vereniging klaar te stomen voor een nieuwe generatie digitale boeren.

Melkcontrole Nijland logo

Resultaten

Website

Grafisch vormgeving

  • Realisatie huisstijl
  • Corporate flyer
  • Offline advertenties
"

Wefabric denkt mee in elke stap van het proces. Zo hebben wij een vernieuwde huisstijl én website waar we trots op zijn!

"
Henk Visser

Facts & Figures

Melkcontrole Nijland heeft alles in huis om de perfecte melkcontrole uit te voeren. Door controles in te zetten weet de boer onder andere hoeveel vet en eiwit zijn koeien leveren. Zo kan het rantsoen van het melkvee worden aangepast, blijven ze gezond én voldoet de melk aan de kwaliteitseisen. Op dit moment heeft de vereniging 450 leden en voeren ze elke maand meer dan 500 controles uit.

Spiksplinternieuwe huisstijl

De doelgroep bereiken en meer naamsbekendheid, dat is wat Melkcontrole Nijland graag wil. “Wij wisten precies hoe we dit konden aanpakken en zijn aan de slag gegaan met de huisstijl. In al die jaren is de uitvoering van melkcontrole gemoderniseerd maar al die jaren is het melkschepje gebleven. Een herkenbaar item voor de stichting maar ook voor de klant. Het oude logo is daarom omgetoverd tot een vernieuwde huisstijl. De basis voor alle uitingen naar de doelgroep, leden en personeel. Zo kan Melkcontrole Nijland weer stralen”, vertelt Moniek.

Snel resultaten inzien

Een goede website kan niet ontbreken als we het hebben over een modernisering maar ook qua uitstraling. Gebruiksvriendelijkheid, doelgericht, efficiëntie en tijdbesparend dat is de essentie van de website van Melkcontrole Nijland. Zo weet je precies waar Melkcontrole Nijland voor staat en weet je wat ze zich in onderscheiden!

Automatisch hoeveelheden melk registreren

Door middel van een datakoppeling tussen de website en Rovecom (hier wordt de data over de koeien opgeslagen) is de website altijd actueel. Elke 15 minuten wordt er gekeken of er koeien zijn die meer dan 10.000 kg vet en eiwit of 100.000 kg melk hebben geproduceerd. Is er een nieuwe koe die dit behaald heeft? Dan wordt er automatisch een e-mail gestuurd en kan het bericht geplaatst worden!

Zichtbaar resultaat

Sinds de nieuwe website en huisstijl heeft Melkcontrole Nijland meer websitebezoeken, meer leden én meer leads gegenereerd. Zo zijn ze klaar om de nieuwe generatie boeren te voorzien van alle informatie.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de website op www.melkcontrolenijland.nl

Maak kennis met de experts