WordPress maatwerk website laten maken?

Op zoek naar een webbouwer die een WordPress maatwerk website voor jouw kan realiseren?

WordPress maatwerk website

Onze developers gaan graag voor je aan de slag. Een maatwerk website die in WordPress is gemaakt biedt talloze mogelijkheden. Het content managementsysteem (CMS) is gemakkelijk in gebruik en wanneer je eenmaal de eigenaar bent van een WordPress website heb je alles zelf in de hand. Ben je benieuwd naar de vele voordelen van het meest bekende CMS ter wereld en wat wij daarin voor jouw kunnen betekenen?

Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden voor jouw WordPress maatwerk website of -shop.

Plan koffie afspraak

Voordelen WordPress maatwerk

Gemakkelijk in gebruik
Vele functionaliteiten
Zoekmachine vriendelijk
Veilig & snel

Waarom een maatwerk website laten maken?

Het open source CMS systeem van WordPress is uitermate geschikt om een maatwerk website in te laten maken. Ook een webshop via dit systeem is tegenwoordig een veelgebruikte mogelijkheid. Door de groeiende populariteit van dit CMS, komen er ook steeds meer toepassingen beschikbaar die je kunt koppelen aan je website of webshop. Deze plug-ins zorgen ervoor dat jouw website nog meer mogelijkheden krijgt, gebruiksvriendelijker kan worden en/of hulp kan bieden bij de online vindbaarheid in Google. We leggen duidelijk de nadruk op ‘kan’ aangezien plug-ins niet altijd de beste oplossing bieden.

Aanpasbaarheid

WordPress websites kunnen worden uitgebreid met vele functionaliteiten. Je kan dit doen door middel van standaard plug-ins, maar wij doen vooral aan maatwerk oplossingen door eigen modules. Populaire plug-ins zoals WooCommerce en Yoast SEO bieden vaak een goede oplossing, maar wij bieden met onze modules ook mogelijkheden om diverse systemen te koppelen of bijvoorbeeld op een eenvoudige manier werknemers toe te voegen.

Het prettige van WordPress is dat alles voor zich spreekt en je het jezelf als het ware automatisch eigen maakt. Je bent dus geen kostbare uren kwijt aan het uitvogelen van allerlei lastige systemen. De meestgebruikte module bij ons is MailChimp. Na het invoegen van deze module en deze te koppelen aan je CRM-systeem verstuur je heel eenvoudig nieuwsbrieven vanuit MailChimp.

Responsive website

Uiteraard leveren wij jouw website in een responsive design. Dat wil zeggen dat de functionaliteit ook op mobiele apparaten optimaal werkt. Steeds meer bezoekers en aanvragen worden gedaan via deze mobiele apparaten (tablet en mobiel). Een responsive website is onmisbaar voor elke ondernemer.

webshop laten maken Elektrobode

Werkwijze

advies wefabric
1
Advies
Maatwerk-Website
2
Functioneel ontwerp
grafisch ontwerp
3
Grafisch ontwerp
Ontwikkeling
4
Ontwikkeling

Online vindbaarheid

Naast de technische kant van het verhaal, helpen we je ook graag bij de online vindbaarheid. Onze online marketingspecialisten zijn ware woordenkunstenaars. Dankzij specialistische kennis schrijven zij zoekmachinevriendelijke webteksten en optimaliseren ze jouw pagina’s door middel van de juiste zoekwoorden, afbeeldingen en eventueel video of koppeling met Google Maps.

WordPress website: snel, veilig én gebruiksvriendelijk

Het maken van een website in WordPress is een van onze specialiteiten. Onze specialisten maken jouw website precies zoals jij het wilt hebben. Daarbij denken we met jou mee om samen tot het beste resultaat te komen, want daar gaat het om toch? De websitebouwers maken jouw WordPress maatwerk website in een prachtig UX design en zorgen voor een snelle laadtijd én een veilige omgeving voor jou en je bezoeker.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met je in gesprek

Plan koffie afspraak