Een agrarisch marketingspecialist die aan de slag gaat met ál jouw communicatie vraagstukken.

Van web tot online marketing

Duidelijk communiceren op het juiste moment, het is soms lastiger dan het lijkt. In de agrarische sector spelen weersomstandigheden en wet- en regelgeving een belangrijke rol. Speel daarop in, ook met je online communicatie. Dagelijks krijgt je doelgroep veel prikkels en informatie te verwerken. Maar hoe zorg je ervoor dat ze voor jou kiezen? Wij denken niet alleen strategisch met je mee, maar voeren het ook voor je uit. Zo regel je effectieve marketing, dat zichzelf razendsnel terugverdient. In bereik, leads én omzet.

Plan koffie afspraak

 

Agrarisch specialist

Dit doen we voor je

No-nonsense en met kennis van zaken: dat is Wefabric. Want wij hebben kennis van de agrarische sector én het marketingvak. Een fris, Fries en veelzijdig team van specialisten. Vol creativiteit en met focus op resultaat. Bevlogen, toegankelijk en vastberaden om jouw agrarische bedrijf verder te helpen met groeien! Wij bijten ons graag vast in jouw agrarisch marketingcommunicatie vraagstuk én laten pas weer los als jij tevreden bent.

Deze bedrijven gingen je voor

#paradepaardjes

Holland Agri Foods

Uien. Aardappelen. Wortelen. Vanaf Flevolandse bodem voedt Holland Agri Foods mensen over de hele wereld. Een nuchtere aanpak en een stevige ambitie: dat vraagt om een website die net zo hard mee kan groeien als wat ze bij Holland Agri Foods doen.

Speerstra Feed Ingredients

Als leverancier van grondstoffen voor veevoeder producten zocht Speerstra een marketingbureau die de taal van de boeren én leveranciers spreekt. Want de agrarische wereld is continu in beweging.

Melkcontrole Nijland

Zich inzetten voor de regionale boer, dat doet Melkcontrole Nijland al jaren. Wat is de rol van Wefabric hierin? Alle handvaten bieden om de klanten optimaal van dienst te zijn en de vereniging klaar te stomen voor een nieuwe generatie digitale boeren.

Agrarisch marketing specialist

Kop koffie drinken? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Plan koffie afspraak

Download ons magazine

Wefabric magazine


    Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat we je maximaal 1x per maand marketingmails sturen. Alles in overeenstemming met onze privacyverklaring. Je kunt je ook altijd weer afmelden voor deze e-mails.