Marketingabonnementen

Consistent en professioneel je bedrijf in de markt zetten? Kies voor een van onze marketingabonnementen!

 

Het goed in de markt zetten van je bedrijf is niet in één dag gerealiseerd. Immers: je dient consistent naar buiten te treden, een loyale fanbase op te bouwen en meer naamsbekendheid te realiseren. Dit doen wij door middel van marketingabonnementen. Wat zo’n abonnement inhoudt? We vertellen het je!

Marketingabonnementen

Het marketingabonnement is daar voor jou als ondernemer. Je bent altijd druk en je wil je het liefst focussen op werk wat er echt toe doet. Dat snappen wij. Daarom nemen wij de marketing graag voor je uit handen. Hoe we dat doen? Door aan de hand van een opgesteld marketingadvies aan de slag te gaan met afgesproken activiteiten. Wij schrijven blogs, plannen social media berichten in en plaatsen een en ander op jou website. Jij hoeft dit vervolgens alleen nog maar te checken, dan regelen wij de rest!

De onderdelen

Het marketingabonnement bevat de ingrediënten die perfect passen binnen de strategie van jouw bedrijf. We doen trouwens ook strategiesessies, daar lees je hier meer over. Op basis van wat jij wilt bereiken, kiezen we de onderdelen. De onderdelen die we je bieden, zijn social media, e-mailmarketing, SEO, blogs en webteksten én meer. We zorgen voor een consistente inzet, waardevolle content en creëren een logische route voor jouw volgers.

Voordelen van marketingabonnementen

Klinkt interessant… maar wat levert zo’n marketingabonnement je op? We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

– Marketingadvies op maat;
– Met minimale tijdsinspanning online zichtbaar;
– Volledige ontzorging door marketing professionals op afstand;
– Betere online vindbaarheid;
– Al vanaf €70 per maand!

Geef je marketing uit handen!

Jij als ondernemer hebt altijd te weinig tijd. Geef daarom je marketing uit handen. Dan zorgen we er samen voor dat we je bedrijf goed in de markt zetten. Wefabric is jouw marketingafdeling op afstand: niet alleen voor de uitvoerende werkzaamheden, ook als vraagbaak. Dus, hoe gaan we jouw marketingabonnement inrichten?

Liever zelf aan de slag? We geven ook workshops.

Lees ook deze artikelen

Nieuws

Gratis Frieslandbezorgt.nl voor getroffen ondernemers Coronacrisis

24 maart 2020

Marketing

Wefabric Favourites: handige marketingtools

9 maart 2020

Nieuws

[UITNODIGING] Kom je op 6 februari naar NXT?

26 januari 2020
Wij werken thuis
In verband met het Coronavirus werken we in ieder geval t/m 28 april vanuit huis. We staan echter nét zo goed voor je klaar. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten!
Oké