Marketingabonnementen

Consistent en professioneel je bedrijf in de markt zetten? Kies voor een van onze marketingabonnementen!

 

Het goed in de markt zetten van je bedrijf is niet in één dag gerealiseerd. Immers: je dient consistent naar buiten te treden, een loyale fanbase op te bouwen en meer naamsbekendheid te realiseren. Dit doen wij door middel van marketingabonnementen. Wat zo’n abonnement inhoudt? We vertellen het je!

Marketingabonnementen

Het marketingabonnement is daar voor jou als ondernemer. Je bent altijd druk en je wil je het liefst focussen op werk wat er echt toe doet. Dat snappen wij. Daarom nemen wij de marketing graag voor je uit handen. Hoe we dat doen? Door aan de hand van een opgesteld marketingadvies aan de slag te gaan met afgesproken activiteiten. Wij schrijven blogs, plannen social media berichten in, voeren een zoekwoordenonderzoek uit en helpen jouw bedrijf hoger in Google te komen en onderhouden jouw website. Jij hoeft dit vervolgens alleen nog maar te checken, dan regelen wij de rest!

marketingabonnement

De onderdelen

Het marketingabonnement bevat de ingrediënten die perfect passen binnen de strategie van jouw bedrijf. We doen trouwens ook strategiesessies, daar lees je hier meer over. Op basis van wat jij wilt bereiken, kiezen we de onderdelen. De onderdelen die we je bieden, zijn social media, e-mailmarketing, SEO, blogs en webteksten én meer. We zorgen voor een consistente inzet, waardevolle content en creëren een logische route voor jouw volgers.

Samen met jou gaan we voor concrete resultaten: meer bezoekers naar jouw website en meer succes met jouw social media kanalen.

Voordelen van marketingabonnementen

Klinkt interessant… maar wat levert zo’n marketingabonnement je op? We hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Marketingadvies op maat;
  • Minimale tijdsinspanning online zichtbaar;
  • Volledige ontzorging door marketing professionals op afstand;
  • Interactie met je klanten;
  • Betere online vindbaarheid;
  • Onderhouden van jouw webcare;
  • Al vanaf €150 per maand!

Geef je marketing uit handen!

Jij als ondernemer hebt altijd te weinig tijd. Geef daarom je marketing uit handen. Dan zorgen we er samen voor dat we je bedrijf goed in de markt zetten. Wefabric is jouw marketingafdeling op afstand: niet alleen voor de uitvoerende werkzaamheden, ook als vraagbaak. Dus, hoe gaan we jouw marketingabonnement inrichten?

Liever zelf aan de slag? We geven ook workshops.

social media uit handen geven

Lees ook deze artikelen

Marketing

Dit zijn de SEO trends voor 2022

21 december 2021

Marketing

Apple iOS 14 en de gevolgen voor je Facebook advertenties

9 december 2021

Marketing

Aan de slag met videomarketing: een stappenplan

30 november 2021